Tolcsván a tokaji borvidék szívében, az Ős Kaján egy varázslatos étterem, a táj kincseivel. Süllő, tokaji boros öntett, kakukkfű, zamatok, muflon, izsóp, vargányagomba, patisszon, gyümölcsfesztivál, házi desszertek, az évszaknak megfelelően. Tájjelegű gasztronómia, kiállítások,fűszerkert, szalon, terasz, könyvtár, bortár.
Ami a konyhát ihleti
Vidékies és ínyenc, a régit és újat ötvözi,
Egyszerű az alap.
Nagy érték, mi e tájból fakad.

Tokajhegyalja mint múzsa
E domboldalak szele érinti érzékeny orrodat,
Konyhádba csempészed az ízletes, édes borokat,
Étel és bor cinkos játéka idéz boldog korokat.

Esztétikai élvezet
Ízek összhangja, elválasztva vagy összefonva,
Ha tányérodon összeáll, érzékeid megmozgatja.
Szép a szemnek, a szád is örül,
Így lesz mosoly az asztal körül.

Szemezgetve:
-Sült kacsamáj, mézben és aszúban fürdetve, birs kompót
-Furmintos, mustáros szarvas ragu, zöldséges fánkok, pácolt hagyma
-Gyümölcsfesztivál, azaz a gyümölcs minden formája: gyümölcsös sütemény, gyümölcsfagylalt, aszalt gyümölcs, sült gyümölcs, friss gyümölcs

Nyelvtudás: angol, német, francia