Akadálymentes

Hírek

Örömzene, világsztárokkal a Tokaji Bornapokon

„Több helyszínen, élőben a borászokkal” szlogennel, az összefogás jegyében szervezik meg a Tokaji Bornapokat 2024. május 31-e és június 2-a között. Középpontban a kiváló tokaji borok, a helyi pincészetek és a zene lesz, koncertezik Zséda és a kubai Habana Social Club zenekar is.   

Örömzene, világsztárokkal a Tokaji Bornapokon

ÉRTESÍTÉS LÉGI SZÚNYOGGYÉRÍTÉSRŐL

Ezúton értesítjük, hogy Tokaj Város Önkormányzat illetékességi területén légi biológiai szúnyogírtás kerül elvégzésre. A védekezés időpontja: 2024. április 22.;23. napja (főnap) a polgári napnyugta utáni időszakban.

2024.04.16. / Aktualitások

ÉRTESÍTÉS FÖLDI SZÚNYOGGYÉRÍTÉSRŐL

Ezúton értesítjük, hogy Tokaj Város Önkormányzat illetékességi területén földi kémiai melegköd képzéssel történő szúnyogírtás kerül elvégzésre. A védekezés időpontja: 2024. április 22.(hétfő) a polgári napnyugta utáni időszakban.

2024.04.15. / Aktualitások

Geszti Péter előadása Tokajban

Geszti Péter előadóművész, reklám- és marketingszakember tartott motivációs előadást a Minaro Hotelben „Nem adom fel! – Megújulás & Innováció” címmel. A programot a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezte a vállalkozók számára, akik díjmentesen vehettek részt az előadáson.

2024.04.11. / Aktualitások

Programokban gazdag volt az idei húsvét Tokajban

Nagycsütörtöktől Húsvét hétfőig számos programmal várták Tokajban a helyi érdeklődőket és a városba érkező vendégeket. A rég nem látott programkavalkádot városi intézmények, civil szervezetek és egyházi közösségek hívták életre.

2024.04.02. / Aktualitások

Megemlékezés a Nemzeti Ünnepen

A Paulay Ede Színházban tartotta a város a március 15-i megemlékezését. Az 1848/49-es forradalom és szabadságharc 176. évfordulóján a Tokaji Gyermekkert Óvoda és Bölcsőde növendékei valamint a Tokaji II. Rákóczi Ferenc Tehetséggondozó Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola diákjai adtak ünnepi műsort.

2024.03.18. / Aktualitások

Idegenforgalom

Image