Alkonyi László, miután oly sokakat inspirált és sarkallt értékteremtő munkára a bor környezetében, a borszakírás elhagyása után a szőlősorok közt kutatja a válaszokat. Ehhez Tállya bizonyult a legizgalmasabb múltú és adottságú terroirnak, legjobb dűlőit vizsgálja borain át, de számos befektető és fiatal borász idecsalogatásáért is felelős. A természetesség jegyében megszülető első Kaláka borok frissek, tiszták, egyedi savérzettel mutatkoztak be. Burgundiai megközelítéssel egy borvidéki (Tokaj) bort a települési (Tállya) bor követ; a sor tetején (mi mást?) a dűlős tételt találjuk. Édestől a száraz felé haladva.

László Alkonyi has influenced and inspired many people to carry out value enhancing work around wine. Now, after leaving wine writing behind, he seeks the answers between the lines in the vineyard. For this, Tállya appeared to be the terroir with the most exciting past and future promise. He examines its best vineyards through wines, while he can also be held responsible for luring several young winemakers and investors here. The first Kaláka wines, which were born in the name of naturalness, are fresh and pure with distinctive acidity. With a Burgundian approach, a wine region (Tokaj) wine is followed by a village (Tállya) wine and there is a single-vineyard wine at the top of the line. They go from sweet to dry.