Mád élő legendája száraz boraival teljesen új piaci szegmenseket célzott meg. A korábbi nehézkes, változékonyan fejlődő száraz borok immár acéltartályban erjednek. Fókuszban továbbra is a mádi első osztályú dűlők állnak. Mellettük újabb szelekciók jelentek meg: az andezit például Tállyára is elcsalta (Hasznos, Sasalja, Bányász). A pincénél készülő édes borok folytonos bizonyítékul szolgálnak arra, hogy a világ egyik legfinomabb ízét Hegyalján palackozzák, "csak a világ még nem fedezte föl igazán".

 

He is the living legend of Mád, who is afforded one-off cult status, and has sought completely new market segments on a global level. This even applies to his dry wines. The heavy, variably developing dry wines that he earlier made are now fermented in steel tanks and are all the fresher for it. The first-class vineyards of Mád are still at the centre of his approach. Beside them, new selections have been appearing from the Szepsy stable. For example, andesite soil enticed him to Tállya where he makes wine from the Hasznos, Sasalja and Bányász vineyards. Meanwhile, the sweet wines made at the winery provide constant proof that some of the most exquisite flavours in the world are bottled in Tokaj-Hegyalja; only the world has not discovered this yet.