Bodrogzug Vendégház

Szolgáltatások

bográcsozási lehetőség

Fishing

Free wifi

Grillezési

Grillezési-bográcsozási lehetőség

Horgászat

Kert/Park

Kitchen/kitchenette

Konferenciaterem

Parkoló

Szép Kártya

A Bodrogzug Vendégház közvetlenül a Bodrog folyó partján helyezkedik el, a város központjától pár perc sétára. A privát csoportok aktívan tudnak kellemes napokat tölteni az üdülő területén akár aktívan akár passzívan.

32 fő befogadására alkalmas a vendégház. Többnyire 2 személyesek a szobáink. Mindegyik szobához tartozik vizesblokk. Konferencia terem, tea konyha amit a vendégek használhatnak, illetve erkélyek ahol az étkezést is lebonyolíthatják. Az épületben megannyi játék várja a szórakozni vágyókat. Pl csocsó, billiárd, ping pong, darts, rex, stb. A kültéri játékokban sem szűkölködünk. Található kosár, drótköteles csúszó pálya, tollas, trambulin, stb.

A horgászokról sem feledkeztünk meg. Nekik a stégek nyújtanak segítséget az eredményes halfogáshoz. Található még kültéri dézsa, illetve bográcsozó hely is. Malacsütő és egy sörcsapolót is használhatnak a vendégek, csak az alapanyagokat kell magukkal hozni. Kenu túrákat, bor túrákat is szervezünk, illetve jogsi nélküli motorcsónakokat is bérbe adunk.

Üzletvezető: Kis Erik +36304753885
Banki adatok (OTP bank) 11744003-20327644

Elérhetőségek

Cím: 3910 Tokaj, Bodrogkeresztúri u 3. (térkép)
E-mail cím: info@tokajudulo.hu
Telefon: +36304753885
Webcím: www.tokajudulo.hu

Ossza meg ismerőseivel!

Oldal nyomtatása
NAPTÁR
Turizmus
SZÁLLÁSOK
Szálljon meg Tokajban a lehető legkedvezőbb árakon!
Megszakítás