Gyermeknap a 950 éves Tokajban

2023. May 28. 10:00 - 18:00

Tokaj Fesztiválkatlan (Tokaj, Bodrogkeresztúri út 2.) (térkép)

https://www.jegy.hu/program/osszezarva-keseredes-komedia-146835

A Fesztiválkatlan és a tokaji Kulturális Központ szeretettel várja a kisebb és nagyobb gyermekeket szüleikkel együtt (május 28-án, vasárnap) a Tokaji gyermeknapra. A programokon való részvétel ingyenes.

A Fesztiválkatlanba látogatók több egész napos programon vehetnek részt (délelőtt 10 órától 18 óráig várjuk vendégeinket). Mint minden évben, az idén is lesznek ugráló- és légvárak, kézműves foglalkozások, lesz arcfestés és csillámtetoválás, érdekességeket ígér a népi játékok tere. És persze a városnéző sétavonat is közlekedik. Egész nap lesz büfé, kaphatók vásári finomságok, fagyi, gofri, hamburger, vattacukor…

A délelőtti, illetve kora délutáni órákban Pancsi bohóc szórakoztatja a jelenlévőket interaktív műsorával, cukorágyúval és lufihajtogatással. Délután a helyi nevelési-oktatási intézmények gyermekei lépnek fel. Tapsolhatunk Naninski és Figaro látványos akrobatikus-táncos műsorának.

A korábbi évekhez hasonlóan Éltető Péter thai-boksz mesterrel és csapatával is találkozhatnak, a jubileumi évhez kapcsolódóan 950 ütést és rúgást láthatunk bemutatójukon. A sport, a mozgás szerelmesei ügyességi vetélkedőkön is összemérhetik tudásukat az emlékév jegyében. A vidám napot stílszerűen a Vidám Manók együttes koncertje zárja.

Érdemes tehát az év (egyik) legvidámabb napját a 950 éves Tokajban, a Fesztiválkatlanban tölteni!

JEGYEK: https://www.jegy.hu/program/osszezarva-keseredes-komedia-146835

 

Ossza meg ismerőseivel!

Oldal nyomtatása
NAPTÁR
SZÁLLÁSOK
Szálljon meg Tokajban a lehető legkedvezőbb árakon!
Megszakítás