II. Rákóczi Ferenc Alapfokú Nevelési, Oktatási Intézmény

Elérhetőségek

Cím: 3910 Tokaj, (térkép)
Tel/Fax: (47) 352-216 és (47) 552-096

Korszerű Módszerek – Sikeres Tanulók

Örömmel tölt el bennünket, hogy 2002 márciusában iskolánk, a II. Rákóczi Ferenc Alapfokú Nevelési, Oktatási Intézmény a tarcali Klapka György Általános Iskolával együtt egyik nyertese lett a Phare és a Magyar Kormány által meghirdetett ‘A képzésből a munka világába történő átmenet támogatására’ című pályázatnak.

Közösen valósíthattunk meg egy olyan programot, melynek célja az iskolai lemorzsolódás és sikertelenség csökkentése, a tanulók tanulási technikájának fejlesztése, a programba bevont 200 tanuló tanulási eredményének javítása.

Célul tűztük ki a tanulási nehézségek okainak feltárását, s a hátrányos helyzetű tanulók számára hatékony segítségnyújtást.

Arra törekszünk, hogy korszerű tanulási módszerek megtanításával, modern technikai eszközök alkalmazásával csökkenjen az iskolai lemorzsolódás, javítsuk az eredményes tanítás-tanulás esélyeit.

A projekt új utat nyitott a tanulási módszertan fejlesztése terén. A szakma figyelemfelkeltése szempontjából is nagyon fontosak azok a konkrét eredmények, tapasztalatok, amelyek a két iskolában a projekt végrehajtása során keletkeztek. Ebben az újszerű kezdeményezésben az a lehetőség is benne van, hogy amennyiben több helyen sikeres lesz a mentális komputer technika alkalmazása a tanítási-tanulási folyamatban, további támogatást is kaphat az oktatási és a szociális tárcától.

Ossza meg ismerőseivel!

Oldal nyomtatása
NAPTÁR
Közérdekű adatok
SZÁLLÁSOK
Szálljon meg Tokajban a lehető legkedvezőbb árakon!