1. oldal

Sikeres pályázat: Folytatódik a közfoglalkoztatási program

2018. február 20.  
Sikeresen pályázott a Tokaji Városüzemeltető Szervezet az idei járási startmunka mintaprogramra épülő program támogatására.

Mozgi Milán megsegítésére báloztak

2018. február 19.  
A tokaji származású, felnőtt Európa Bajnok kajakos, Mozgi Milán további felkészülésének támogatására szerveztek bált Tokajban. A sportoló támogatásáért létrejött alapítvány azzal a céllal hirdette meg a jótékonysági bált, hogy annak bevételével Milán sportpályafutását segítsék.

A szépprózát ünnepelték a könyvtárban

2018. február 16.  
A Németi Ferenc Városi Könyvtárban a Magyar Széppróza Napja alkalmából kortárs írók mutatkoztak be. A Tokaji Írótábor Egyesület Szervezésében Prózán innen és túl címmel tartott rendezvényen Babiczky Tibor, Bene Zoltán, Berta Zsolt és Sándor Zoltán olvasott fel kötetéből, a szerzőkkel Papp-Für János és Ványai Anita beszélgetett.

Sikerrel zárt a III. Osváth Emléktorna!

2018. február 13.  
2018. február 10-én megrendezésre került a III. Osváth Emléktorna. A szervezők legnagyobb örömére mind a 16 nevezett csapat megérkezett és a hozzájuk csatlakozott szurkolókkal megtöltötték a Szerencsi Szakképzési Centrum - Tokaji Ferenc Gimnáziuma és Szakgimnáziuma sportcsarnokát.

PÁLYÁZATI KIÍRÁS A TOKAJ, DÓZSA GY. ÚT 32/2. (120. HRSZ.) ALATTI INGATLAN HASZNOSÍTÁSÁRA

2018. február 13.  
Tokaj Város Önkormányzat Képviselő-testülete (3910 Tokaj, Rákóczi út 54.) a tulajdonában lévő lakások és helyiségek bérletéről szóló 9/2017. (V. 26.) önkormányzati rendelet 36. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet az önkormányzat tulajdonát képező TOKAJ, DÓZSA GY. ÚT 32/2. (120. HRSZ.) ALATTI INGATLAN HASZNOSÍTÁSÁRA.
NAPTÁR
Hírek
SZÁLLÁSOK
Szálljon meg Tokajban a lehető legkedvezőbb árakon!