1. oldal

Önkormányzati választás: Régi-új polgármester, új testület

2019. október 14.  
Jelentős változást hozott Tokajban az önkormányzati választás. Posta György magas fölénnyel újraválasztott polgármester mellett a teljes képviselőtestület kicserélődött.

Bemutató edzést tartott Zoran Spisljak

2019. október 10.  
Zoran Spisljak, a Nyíregyháza Spartacus sportigazgatója tartotta ma a tréninget a tokaji focistáknak. Az NB II-es csapat vezetőedzői feladatait ellátó szerb mester nem egyedül érkezett a TFC-hez, vele tartott Vukašin Poleksić is.

3,4 milliárd forintból fejlesztik Tokaj-hegyalja Világörökségi helyszíneit

2019. október 10.  
Vallási helyszínek, kastélyok, műemlék épületek, történelmi utcarészek újulnak meg a „Tokaj-hegyaljai történelmi borvidék kultúrtáj világörökségi helyszíneinek fejlesztése” című projekt keretében, amelynek megvalósítására 3,4 milliárd forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert a Tokaj Borvidék Fejlődéséért Nonprofit Kft. konzorciumi partnereivel a Széchenyi 2020 programból. A projekt célja a világörökségi helyszín versenyképességét javító turisztikai attrakciók kialakítása.

Letették a bölcsőde alapkövét

2019. október 09.  
Elkezdték az újonnan épülő Tokaji Bölcsőde munkálatait. Az önkormányzat a TOP-os programok között nyert forrást a város régi hiányosságának pótlására.
NAPTÁR
Hírek
SZÁLLÁSOK
Szálljon meg Tokajban a lehető legkedvezőbb árakon!