1. oldal

Legyél TE is Határvadász

2022. August 12.  
PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A 2022-BEN INDULÓ SZERZŐDÉSES HATÁRVADÁSZ KÉPZÉSRE

ÚJ BUSZJÁRAT INDUL TOKAJ-HEGYALJÁN

2022. August 11.  
Tokajbusz néven indít új járatot a Volán Hegyalján. Az egyelőre kísérleti jelleggel indítandó busz pénteken és hétvégenként közlekedik Szerencstől Tokajig, érintve Rátkát, Tállyát, Mádot és Bodrogkeresztúrt, valamint Tokaj és Tarcal között is indul egy járat. A kezdeményezés a térségben élők illetve az itt kikapcsolódók közlekedését segíti, hiszen ezen a viszonylaton eddig nem volt ilyen lehetőség.

Tunki, furmintfröccs és lecsó az idei sláger Tokaj -Hegyalján

2022. August 11.  
Augusztusban közel 50 kisebb, igazi kuriózumnak számító gasztronómiát is megcélzó esemény közül választhatnak a Tokaj Hegyalja régióba érkezők, az igazi nagyágyú, a több, mint 50 programot felvonultató Zempléni Fesztivál mellett. Eddig 60 ezer látogatót számlált a Tokaj-hegyaljai Nyár elnevezésű rendezvénysorozat, ahol közel 100 programon vehetnek részt az érdeklődők a nyár hátralévő egy hónapjában. Idén pedig már a gasztronómia igazi szerelmeseinek nem kell döntenie a borkóstolás és a vezetés között, hiszen közvetlen, MÁV-val összehangolt buszjáratok könnyítik meg a borkóstolás utáni közlekedést.

Tájékoztatás - az augusztus 20-ai ünnephez kapcsolódó nyitvatartási rendről

2022. August 08.  
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a BMH Nonprofit Kft. szolgáltatási területén található hulladékudvarok 2022. augusztus 20-án (szombaton) zárva tartanak.

FELHÍVÁS

2022. August 05.  
GSM-R2 rádiós bázisállomás feszültség alá helyezése
NAPTÁR
Hírek
SZÁLLÁSOK
Szálljon meg Tokajban a lehető legkedvezőbb árakon!
Skip to content