1. oldal

A nyár utolsó szimfonikus éjszakája Tokajban a Margaret Islanddel

2019. augusztus 23.  
Szimfonikus verzióban hallhatjuk a Margaret Island Éjszaka című dalát, melyet áthangszerelt változatban a nyár utolsó napján, augusztus 31-én Tokajban élőben még elcsíphet a közönség - utolsó állomásához érkezett az idei Legszebb színek turné!

Az államalapításra emlékeztek

2019. augusztus 22.  
A Kossuth téri Jézus Szíve római katolikus templomban tartott szentmisét követően a város főterén emlékeztek meg az Államalapítás ünnepére Tokajban és a helyben működő öt keresztény történelmi egyház vezetői szentelték és áldották meg az új kenyeret.

Megkezdődött a Demo Wood Nyári Alkotótábor Tokajban

2019. augusztus 15.  
Diákok kreatív foglalkozáson a Demo Wood Nyári Alkotótábor első napján Tokajban, a Szerencsi SZC Tokaji Kereskedelmi és Idegenforgalmi Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiumában 2019. augusztus 13-án.

Csütörtökön kezdődik a 47. Tokaji Írótábor

2019. augusztus 14.  
„A szétszóródás előtt – Irodalom és művészet 1918-1920” a fő témája a csütörtökön kezdődő Tokaji Írótábornak. A Kárpát -medencei írók és költők egyik legjelentősebb tanácskozásán a I. világháború lezárásától a trianoni döntésig tartó időszakot elemzik. Olyan alkotók és műveik kerülnek idén vizsgálat alá, mint Babits Mihály, Kosztolányi Dezső, Krúdy Gyula vagy éppen Móricz Zsigmond.

Bölcsőde és csapadékvíz rendszer is épül

2019. augusztus 08.  
Hamarosan elkezdődik a tokaji bölcsőde kivitelezése. Mint arról korábban már hírt adtunk az önkormányzat 171 millió forint, vissza nem térítendő támogatást nyert a legkisebb gyermekek elhelyezési problémáinak orvoslására.
NAPTÁR
Hírek
SZÁLLÁSOK
Szálljon meg Tokajban a lehető legkedvezőbb árakon!