5 Fogás 5 Bor – Borvacsora Tokajban Áts Károllyal

2016. November 11. 19:00 - 22:00

Hotel Kelep (térkép)

Tokajban először a Hotel Kelepben tart borvacsorát Áts Károly. A Borászok Borásza címmel is kitüntetet szakember november 11-én mutatja be borait a hotel éttermének különleges ízeivel párosítva.

Hideg előétel:
Libakocsonya chili és zúza, lime hab, zöld eszencia, paprikás chips
2015 Koranyár

Leves:
Liba erőleves, vargányás daragombóc
2015 Birtok Furmint

Meleg előétel:
Forró libamell saláta kavalkád, marinált fürj tojás, sült paprika krémmel, konfitál libamájjal
2014 Szent Tamás

Főétel:
Kötözött libasonka mignonok, fehér libanyak kolbász, szárított paradicsom, juhtúrós puliszka, sült capri
2014 Áts Cuvee

Desszert:
Lúdláb desszert, currys rizscorn, mogyoró-meggy chadney, bon bon cseresznye
Áts Tokaji Aszú

Ínycsiklandó ételek, kiváló borokkal.

20161101hotelkelepborvacsora

Ossza meg ismerőseivel!

Oldal nyomtatása
NAPTÁR
SZÁLLÁSOK
Szálljon meg Tokajban a lehető legkedvezőbb árakon!