Események, Programok

2. oldal

Újévi musical és operett gála

Paulay Ede Színház (Tokaj, Serház utca 55)  
2019. január 01. 19:00 - 21:00
Az újév első napját szinte mindenütt a világon zenével köszöntik. Johann Strauss polkáin és keringőin kívül az operett gyöngyszemei csendülnek föl a tokaji újévi gálán. A musical kedvelői a legismertebb dalokban gyönyörködhetnek. Egy örökzöld dallamokban gazdag koncerttel igyekszik minden kedves Néző kedvében járni Csonka Zsuzsanna, Egyházi Géza, Mészáros Árpád Zsolt, Hegedűs Valér zongoraművész, és a PRO MUSICA kamarazenekar.

LUDAS MATYI - zenés mesejáték

Paulay Ede Színház (Tokaj, Serház utca 55)  
2019. január 18. 10:00 - 11:30
Fazekas Mihály meséje mit sem változott, csak a megközelítés módja új. Schwajda György a libák szemszögéből írta át a cselekményt. Itt mindenkit és mindent a libák alakítanak. Így válnak a libák emberré, díszletté. Galiba, a cselekmény mozgatója, csupa humorral, fordulattal tűzdeli meg a zenés színdarabot. A vidám színjáték a kicsiknek és a szülőknek is nagy mulatságára szolgál.

Marc Camoletti: Négy Meztelen Férfi - vígjáték

Paulay Ede Színház (Tokaj, Serház utca 55)  
2019. január 18. 19:00 - 22:00
Négy apróhirdetés, négy apró probléma, itt mindenki másról beszél! Ezeket a vicces dialógokat Hacsek és Sajó is megirígyelhetné. És ki-kit keres az apróhirdetéssel?? Minden kiderül és nem csak az igazság lesz meztelen!

Vass Etelka Adventi fények című tárlata

Tokaji Kávépörkölő Manufaktúra  
2018. december 06. - 2019. február 28.
Vass Etelka Adventi fények című kiállításának megnyitója a Tokaji Kávépörkölő Manufaktúrában.
NAPTÁR
SZÁLLÁSOK
Szálljon meg Tokajban a lehető legkedvezőbb árakon!